A MaxLoyalty szolgáltatásai

Négy fő szakterületünk a vagyon- és objektumőrzés, védelmi rendszerek tervezése, telepítése, működtetése, távfelügyelet és a endezvénybiztosítás. E négy területen magas színvonalú, testreszabott szolgáltatást nyújtunk.

Vagyon és objektum védelem

Képzett őreinkkel különböző objektumok, telephelyek, intézmények védelme mellett a legmagasabb szinten látjuk el a személyvédelemi, a pénz- és értékszállítási, a portaszolgálati és a banki őrszolgálati feladatokat.

Az élőerős vagyonőri feladatok maximális ellátására őreinket gondosan választjuk ki, folyamatosan képezzük, és megfelelő munkafelszereléssel, munkaruházattal látjuk el. Vagyonőreink a helyzetnek megfelelően és hatékonyan avatkoznak be a problémás esetekben.

Vagyon és objektumvédelem

Szolgáltatásaink:

fegyveres vagyonőri szolgálat

fegyver nélküli vagyonőri szolgálat

járőrszolgálat

kutyás őrzés

portaszolgálat

testőrszolgálat

mobil őrszolgálat (távfelügyelet esetén)

fegyver nélküli pénz- és értékszállítás

fegyveres pénz- és értékszállítás

banki őrszolgálat

Védelmi rendszerek

Védelmi rendszerek kialakítása előtt kockázati felmérést végzünk, melynek alapján kijelöljük a biztonságilag megerősítendő pontokat. Rendszertelepítés után a működtetési és karbantartási feladatokat is ellátjuk.

Biztonságtechnikai rendszerek tervezése előtt többlépcsős konzultációt kezdeményezünk partnereinkkel, ez alapozza meg biztonságtechnikai mérnökeink pontos védelmi rendszerterveit. Ez alapján telepítjük, kiépítjük a hálózatot, amely alkalmas lakóházak, irodák, ipari létesítmények, telephelyek, áruházak, stb. külső és belső védelmére: megfigyelésre, beléptetésre, egyedi azonosításra, veszélyjelzésre egyaránt.

Vagyon és objektumvédelem

Szolgáltatásaink:

behatolást jelző rendszer

tűzjelző berendezések és felügyeleti rendszereik

egyéb riasztórendszerek

beléptető rendszerek

kamerás videó megfigyelő rendszerek

integrált biztonságtechnikai és felügyeleti rendszerek

közterületi térfigyelő rendszerek

informatikai biztonsági rendszerek

Távfelügyelet

Azon ügyfeleink számára ajánljuk szolgáltatásunkat, akik az élőerős őrzés helyett vagy azt megerősítendő 0-24 órás állandó felügyeleti, riasztási rendszert és kivonuló, helyszíni szolgálatot igényelnek.

A távfelügyeleti szolgáltatás a vagyonvédelmi célú biztonságtechnikai rendszerek 0-24 órás távoli megfigyelését, felügyeletét jelenti. Riasztáskor (tűz, betörés, támadás, orvosi segélyhívás) diszpécser szolgálatunk telefonon értesíti a megadott személyeket, igény esetén helyszínre érkező vagyonőrt küld.

Vagyon és objektumvédelem

Szolgáltatásaink:

behatolás-jelző távfelügyelet

tűzjelző távfelügyelet

lift vészjelző távfelügyelet

egészségügyi segélyhívó távfelügyelet

gépjárművédelmi távfelügyelet

biztonsági kamera rendszer távfelügyelet

Rendezvénybiztosítás

Mindenre kiterjedő védelmi terv alapján biztosítjuk kulturális, sport- és társadalmi események zavartalan lefolyását, a biztonsági rendszereket kiépítjük, ellenőrizzük, a biztonsági előírásokat udvariasan, de szigorúan betartatjuk.

Részt veszünk a rendezvény szervezési szakaszától kezdve a lebonyolításban és a záró feladatok elvégzésében. Biztonsági tervet készítünk, lebonyolítjuk az engedélyeztetési eljárásokat, biztosítjuk a helyszínt, a biztonsági szabályok betartatását, valamint részt veszünk a rendezvény záró feladataiban.

Vagyon és objektumvédelem

Szolgáltatásaink:

biztonsági terv elkészítése

rendezvény lebonyolításához szakhatósági engedély beszerzése

tűzvédelmi szabályzat és tűzriadó terv kidolgozása

tájékoztató feliratok elkészítése és elhelyezése

a rendezvény helyszínén az elsősegély-, és vészhelyzeti biztonsági jelzések felszerelése, rendszeres ellenőrzése, karbantartása, javítása

kiegészítő biztonsági eszközök (pl. jogosultság igazolására szolgáló belépőkártya, karszalag, stb.) beszerzése

a rendezvény időtartamára szakképesítéssel rendelkező és felkészített biztonsági személyzet rendelkezésére bocsátása

a biztonsági tervben foglaltak érvényre juttatása

egyéb biztonságtechnikai rendszerek (kamerás megfigyelőrendszer, beléptető, tűzjelző rendszer kiépítése

biztonsági dokumentumokban leírtak oktatása, rendszeres felülvizsgálata, változások dokumentációja

együttműködés zenés, táncos rendezvényhez kapcsolódó szolgáltatásokra vonatkozó egyéb biztonsági előírások meghatározásában

Audit

Szakértő audit szolgáltatási csapatunk rendelkezik minden olyan tapasztalattal és rutinnal, amely vagyonvédelmi cégként feljogosít bennünket cégek általános, folyamat és biztonsági auditálására. Megbízóink az audit szolgáltatás választásával tényszerű megállapításokkal aktuális képet kaphatnak cégükről, az ott zajló folyamatokról és a szükséges változtatásokról. Az audit választásával és elvégzésével lehetőséget teremthet arra, hogy vállalkozása, cége számára a legjobb és leghatékonyabb döntéseket hozza meg a jövőben.

Audit

Takarítás szolgáltatás

Egy intézmény, egy üzlet, egy magán-vagy ipari ingatlan arculata, hangulata, minősége, függ a tervezéstől, a felhasznált anyagoktól és a kivitelezéstől. A napi igényes működtetésnek pedig alapfeltétele a tisztaság!

Takarítás szolgáltatásunk alapja, hogy megfeleljük a Megrendelőink elvárásainak. Ennek részeként nagyrészt környezetkímélő szerekkel történő takarítást végzünk, mivel számunkra fontos környezetünk védelme is!

Hiszünk a komplex szolgáltatásban, ezért legyen szó irodaház, üzem, illetve az ezekhez tartozó kiszolgáló egységek takarításáról, vagy kerti-udvari területek ápolásáról, mi vállaljuk a feladatokat.

A munkatársaink által végzett munkát egyenletes minőségben, naprakészen szervezzük és végezzük. Munkáink elvégzése során mindig elsődleges szempont a Megrendelőink igénye, amelyhez részünkről maximális minőség társul.

Takarítás

Kapcsolat

MaxLoyalty Magyarország Kft. - 1132 Budapest, Visegrádi utca 48. 4. em. 5.
+36 1 798 8662
+36 1 792 6822
info@maxloyalty.hu
MaxLoyalty - 2016

A MaxLoyaltyról

A MaxLoyalty képzett biztonságtechnikai és biztonság stratégiai szakemberekből, gondosan kiválasztott és felkészített vagyonőrökből álló professzionális és magas szintű vagyonvédelmi szolgáltatásokat nyújtó vállalkozás.